Ambulanta privata Bucuresti

Servicii ambulanta privata

Ambulanta privata Bucuresti – Serviciile noastre

Ambulanta privata Bucuresti si judetele limitrofe – Firma noastra a infiintat acest Serviciu medical pentru transportul pacientilor. Asiguram cele mai bune conditii, cu ambulante dotate cu aparatura de ultima generatie. Facem oferte speciale de preturi pentru toti clientii nostri.

Verificam la inceputul fiecarei zi de lucru buna functionare a tuturor aparatelor din dotare. Supraveghem permanent starea de sanatatea a pacientului. Si sintem permanent in legatura radio cu medici specializati in stuatii de urgenta. Oferim un serviciu integral, personalizat pentru toti clientii care ne solicita.

Ambulanta Bucuresti – Clientii nostri

Cine sunt beneficiarii serviciilor noastre ? Sunt persoane care au nevoie de ajutor la deplasare si servicii urgente personalizate. De asemenea, sunt persoane care au nevoie de transport asistat, pentru ca nu pot apela la serviciul public de ambulanta. Aceasta situatie apare deoarece cazul lor nu reprezinta o urgenta medicala.

Orice client care are nevoie de servicii speciale poate apela la firma noastra. Oferim servicii speciale pentru pacienti cu probleme de mobilitate in interiorul domiciliului. De asemenea asistam clienti institutionali – conferinte, spectacole, adunari publice. Pentru serviciul nostru de Ambulanta privata Bucuresti increderea si loialitatea clientilor depinde 100% de calitatea serviciilor pe care le oferim.

Ambulanta privata Bucuresti si imprejurimi

Dotari si tehnologie

 • Scaun cu rotile profesional – pentru persoane cu dificultăți de deplasare.
 • Targă – Folosita pentru transportul in siguranta si confortabil al pacienților.
 • Targă Rigidă – Pentru transportul pacienților cu afecțiuni ale coloanei vertebrale sau fracturi ale sistemului osos.
 • Brancard – Pentru transportul în siguranță a pacienților.
 • Iluminare Specială – Roșie sau Albastră pentru pacienții cu fotosensibilitate.
 • Sursa de oxigen pentru pacienti si aer condiționat.
 • Aparatura medicala speciala pentru asigurarea stabilizarii și monitorizarii funcțiilor vitale ale pacienților.
 • Sirenă și Girofar – Mijloace de avertizare luminoase și acustice pentru trafic.
 • Stație radio de emisie-recepție – Este o dotare foarte importanta. Foloseste la îndrumarea echipajului spre destinație. Acesta poate păstra legătura cu spitalul pentru schimbul de informații.

Ambulanta privata Bucuresti si judete limitrofe

Servicii medicale pentru pacienti

 • Asiguram transport oriunde doriți.
 • Transport Pacienți național.
 • Transport Pacienti international.
 • Transport Pacienți Asistat.
 • Tratament Pacienti Neasistat.
 • Tratament la domiciliu cu recomandarea medicului.
 • Tratament cu perfuzii.
 • Tratament cu injectii.
 • Monitorizarea funcțiilor vitale.
 • Testare rapidă COVID la domiciliu.
 • Testare PCR – COVID la domiciliu.
 • Transferuri între unitati medicale: clinici, spitale, etc…
 • Servicii specifice pentru reuniuni publice.

Am facut toate investitiile necesare pentru a avea dotari si tehnologie de ultima generatie. Ne ingrijim in mod special de imbunatatirea continua a serviciile pe care le oferim clientilor nostri.

      Transport international

Transport international urgente

Asiguram transportul confortabil si asistat pentru clientii nostrii atat in tara cat si in strainatate. Dispunem toate dotarile necesare pentru calatorii care au o durata mai lunga. Pacientul transportat va fi permanent monitorizat. Si va primiti toate serviciile necesare in acest context special.

       Tehnologie avansata

Tehnologie speciala

Ambulantele noastre au toate dotarile tehnice necesare la cel inalt nivel. Respectam normele legale in vigoare stabilite in Romania si la nivel international de catre organele abilitate. Tehnologia avansata pe care o folosim este omologata. Investim permanent in cea mai moderna dotare.

        Servicii de noapte

Servicii de noapte si urgente

Serviciul de abulanta particulara oferit de catre firma noastra functioneaza si pe parcursul noptii. Nivelul de calitate si promtitudine este la fel de ridicat ca si in timpul zilei pentru orice fel de cazuri urgente (24×7). Nu exista diferente calitative intre serviciul de zi si de noapte.

Calitata si garantia serviciilor noastre

Serviciul de Ambulanta privata Bucuresti garanteaza pentru toti pacientii servicii cea mai inalta calitate. Asiguram respectarea tuturor normelor legale in vigoare la nivel national si international. Siguranta perfecta si un grad de confort excelent pentru pacientii transportati. Eliminarea tuturor riscurilor posible pe durata efectuarii serviciilor noastre.

Promptitudine si seriozitate. Contact permanent cu pacientul si servicii personalizate. Raspuns rapid la orice fel de solicitari ale clientilor nostri. In multe cazuri viteza de reactie este esentiala ! Principala noastra preocupare este un serviciu de excelenta pentru clienti.

Ne preocupam in mod special de confortul fizic si psihologic al pacientilor. Pe toata durata existentei firmei noastre nu am inregistrat nici-o reclamatie. Ne preocupam permanent de imbunatatirea serviciilor noastre. Si de continua moderzinare a dotarilor. Santem foarte receptivi la orice sugestii din partea clientilor. Va rugam sa ne contactati pentru orice fel de sugestii si reclamatii.

Calificarea personalului

Acordam o atentie speciala pentru calificarea personalului nostru. Cu totii au atestatele necesare pentru desfasurarea activitatii noastre. Personalul nostru este acreditat de Ministerul Sanatatii. Medici, asistente si personalul auxiliar urmeaza cursuri speciale de actualizare a cunostintelor necesare. Acesta este un proces continuu. Santem foarte exigenti cu verificarea si testarea cunostintelor si aptitudinilor personalului nostru.

Santem extrem de exigenti in ceea ce priveste nivelul profesional. Calitatea serviciilor prestate depinde de nivelul de pregatire al salariatilor nostri. Ne preocupam in mod deosebit pentru forma in care vor fi tratati clientii nostri.

Ambulanta privata Bucuresti – Preturi si oferte speciale

Transport medical in Bucuresti, judetul Ilfov si Calarasi incepand de la 200 lei pentru un transport. Tariful pentru transport international începe de la 1 euro/km. Pentru transportul national tariful începe de la 3.0 lei/km.

Tarifele sint negociabile in functie de mai multi parametri. Luam in calcul distanta, situatia medicala a pacientilor si serviciul de noapte. Pretul nu va fi un impediment pentru situatiile speciale in care se poate gasi un pacient ! Sanatatea pacientilor este cel mai important lucru.

Pentru clientii care solicita in mod repetat serviciile noastre aplicam un discount special. Pentru clientii institutionali, de asemenea avem oferte speciale. Va rugam sa ne contactati pentru a analiza cazul dv. Raspundem imediat cu cea mai avantajoasa oferta de pret.

Consultatii de medicina generala la domiciliu

Prin serviciul de Ambulanta privata Bucuresti ne deplasam in cel mai scurt timp posibil la locul unde se afla pacientul. Efectuam in regim de maxima urgenta servicii medicale la domiciliu cu echipamentele necesare. Se incepe cu anamneza pacientului:
– Consultarea istoricului afectiunilor specifice sferei de medicina interna dar si a afectiunilor colaterale.
– Analiza tratamentului pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni daca este cazul.
– Toleranta la medicamente specifice.
– Solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatata la pacient.
– Masurare tensiune arteriala, puls si saturatie. Recoltari pentru analize medicale.
– Manevre speciale pentru pacienti care nu se pot misca in mod autonom.
– Consultatii de specialitate.
– Recomandari medicale ulterioare. Se fac in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.
– Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar. Acest lucru se face in functie de cele constatate in cadrul consultatiei.
   Se solicita acordul pacientului sau apartinatorilor. In prealabil, medicul explica acestora necesitatea initierii sau modificarii tratamentului.
– Transfer catre unitati medicale specializate. Se face in functie de afectiunile pacientului si de recomandarea medicului. Transferuri catre camine sau aziluri de batrani.
   Si in acest caz este necesar acordul pacientului si/sau apartinatorilor.
– Testare rapida Antigen SaRS-COV2 calitativ la domiciliu cu rezultat in max 10 min.
– Consultatii la domiciliu – Puteti sa ne contactati cu incredere la Tel 0759 112 000.

Servicii de prim ajutor

In caz de accident, viata persoanelor depinde foarte mult de viteza acordarii primului ajutor. De asemenea depinde de cunostintele si experienta celui care intervine la locul accidentului. Puteti sa ne sunati in astfel de cazuri. Va vom demonstra capacitatea noastra de a interveni cu viteza maxima. Santem dotati cu aparatura specifica pentru primul ajutor.

Primul ajutor acordat este un ajutor temporar in caz de urgenta pentru salvarea vietii. Sau pentru prevenirea unor complicatii ulterioare si ameliorarea suferintelor pacientului. Este absolut necesara asistenta rapida din partea unei cadru medical adecvat. Ambulanta privata Bucuresti va ofera si acest serviciu.

Serviciu continuu 24 x 7

Serviciul nostru pentru clienti functioneaza in mod continuu. La sfirsit de saptamana si de asemnea in zilele de sarbatoare. Puteti sa ne sunati la orice ora din zi si din noapte tot timpul anului. Vom raspunde prompt si cu servicii de cea mai inalta calitate.